П’ятниця, 17 травня 2024

^ Реклама ^
Новий рік 2014

На порозі Новий 2014-й — рік Синього дерев’яного Коня

На порозі Новий 2014-й — рік Синього дерев’яного Коня
Рік Коня 2014 вступить у свої права 31 січня 2014 і триватиме по 18 лютого 2015. Космічний елемент року — дерево, колір — синій.


Новий рік — свято, що відзначається по всьому світу у відповідності з прийнятим календарем, який настає в момент переходу з останнього дня року в перший день наступного року. Звичай святкувати Новий рік існував уже в третьому тисячолітті до нашої ери в Месопотамії.

2014 року Коня відповідають такі кольори, як синій (блакитний) і зелений. Стихія — вогонь, якій притаманна така характеристика, як рухливість, жвавість, внутрішня енергія, наснага, прагнення до влади, жадоба перетворень, творче горіння, раптовість, яскравість.

Рік 2014 пр инесе удачу тим, хто народився під його егідою кілька циклів тому, а саме: в 1942 році, 1954, 1978, 1966, 1990, 2002, 2014. Такі люди мають сталевий стрижень у своєму характері, вони напористі, жорсткі, свавільні. Люди, народжені в рік Коня, можуть поступитися своїми принципами заради досягнення цілей, і при цьому вони дуже запальні і категоричні, що заважає їм будувати відносини з оточуючими.

Люди, яким пощастило народитися в рік Синього деревяного Коня, відрізняються від звичайних представників цього талісмана. Вони позбавлені впертості і свавілля, більш відкриті, прямодушні, доброзичливі . У них немає того егоїзму, який робить багатьох Коней нестерпними в любові. Такі люди володіють мяким характером і почуттям гумору, за що їх люблять оточуючі, багато з яких стають вірними друзями.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top