Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Комісія працює над наповненням бюджету

Комісія працює над наповненням бюджету14 листопада під головуванням Юрія Лукинскього, заступинка міського голови, відбулося чергове спільне засідання міської комісії з питань сплати податків та ефективності фінансової діяльності субєктів підприємництва та міської комісії з питань санації, реструктуризації та банкрутства підприємств.
^ Реклама ^

Комісія, до якої входять представники кількох управлінь: економіки, ресурсів та розвитку міста, праці та соціального захисту населення, статистики, фінуправління, Пенсійного фонду, податкової інспекції, казначейства, відділу виконавчої дирекції ФССНВВ, цього дня опрацювала три важливі питання: "Про стан сплати субєктами підприємницької діяльності за землекористування", "Про надходження до зведеного бюджету по м.Світловодську та про стан виконання з наповнені дохідної частини державного і місцевого бюджетів у обсягах, доведених щомісячними "маяками" скороченню податкової заборгованості по платежах до державного і місцевого бюджетів", "Про стан виконання міського бюджету".

З першого питання управлінню економіки, ресурсів та розвитку міста доручено провести роботу з деякими підприємцями щодо сплати ними коштів за землекористування з виїздом на орендовані ними земельні ділянки.

З другого питання заслухали інформацію заступника начальника Світловодської ОДПІ Л.Телятник. З’ясувалося, що у місті є підприємства, які зареєстровані за його межами. Керуючись тим, що податок на доходи фізичних осіб з найманих працівників підрозділів, які не уповноважені нараховувати (сплачувати) податок на доходи фізичних осіб, повинен бути перерахований до бюджету за місцем знаходженням цих підрозділів, рекомендувати Світловодській ОДПІ спільно з виконавчим комітетом Світловодської міської ради звернутися до керівників двох підприємств щодо забезпечення перерахування до Світловодського місцевого бюджету податку на доходи з найманих працівників підрозділів, які знаходяться на території м. Світловодська.

Про стан виконання міського бюджету звітувала начальник відділу фінансового управління Л. Тємєрєва. Члени комісії взяли інформацію до відома і мають використовувати її роботі.

Фото: Ігор Котляров

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top