Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Рекордний урожай зернових на Кіровоградщині — 3545 тисяч тонн!

Рекордний урожай зернових на Кіровоградщині — 3545 тисяч тонн!Аграрії Кіровоградщини зустрічають своє професійне свято рекордним урожаєм зернових — 3 545 тис. тонн. Стільки зернових іще не давали ниви Кіровоградщини за всі роки існування області.
Голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко привітав хліборобів нашого славного степового краю з щедрим ужинком і зазначив, що у кожному центнері зібраного врожаю сумлінна праця тисяч трудівників поля, потужних аграрних формувань і маленьких фермерських господарств.
^ Реклама ^

— Це справді найкращий подарунок хліборобів області і до професійного свята — Дня працівників сільського господарства, і до 75-річчя утворення Кіровоградської області, — наголосив Андрій Ніколаєнко.

Нагадаємо, що середня урожайність зернових по області у нинішньому році становить майже 44,5 центнера з гектара, що на 14,8 ц/га більше ніж у 2012 році. Найвищу урожайність зернових отримали у Знам’янському — 53,1 ц/га, Гайворонському — 51 ц/га, Олександрівському — 50,9 ц/га, Світловодському — 50,0 ц/га, Олександрійському — 47,8 ц/га районах.

Офіційний веб-сайт Кіровоградської ОДА
Фото: august.in.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top