Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Освіта

Підвищуємо фахову майстерність Новина з фото

Підвищуємо фахову майстерністьНа базі СЗШ № 3, яка є опорною з питань забезпечення інноваційних підходів до викладання іноземних мов, відбулося заняття школи підвищення педагогічної майстерності молодих вчителів англійської та німецької мов.

В ході заняття розглядалось питання організації навчально-виховного процесу в 5-х класах, удосконалення структури, типів і форм сучасного уроку іноземної мови.

^ Реклама ^

Слухачі ознайомились з системою роботи кафедри вчителів іноземних мов, адаптаційною програмою і практичними порадами стосовно адаптації учнів 5-х класів, фаховою та методичною літературою з предмета, формами і методами розвитку пізнавального інтересу учнів. Перед слухачами виступили Лук’янчикова В.В., заступник директора з навчально-виховної роботи, Денчик О.О., керівник міського методичного об’єднання вчителів іноземних мов, Полякова Р.В., керівник школи підвищення фахової майстерності вчителя іноземної мови.

 

 

 

Кузьменко А.П., вчителька німецької мови даної школи, провела урок в 5-му класі з теми: «Моя сім’я» та поділились досвідом використання цікавих форм і методів роботи, які вона використовує для стимулювання в учнів інтересу до вивчення іноземних мов.

 

 

Пономаренко Я.А., вчителька англійської мови, презентувала урок в 5-му класі з теми «Що ти робиш» за новими підручниками.

 

 

Слухачі школи висловили вдячність організаторам заняття школи за надану можливість перейняти досвід колег та поглибити теоретичні знання з проблеми адаптації учнів.

 

Ніна Судакова,

методист управління освіти

svitlosvit.com.ua


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top