Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Збройні сутички відбулися на Московській горі Новина з фото

Збройні сутички відбулися на Московській горіЦими днями на Московській горі, що в акваторії Кременчуцького водосховища, завершилась триденні збройні сутички серед хлопців та дівчат помішаних на лазер-текерній* війнушці, які понаїхали до нас із Хмельницького, Дніпродзержинська, Києва, Сіверськодонецька, Кременчука, Кіровограду.
І звісно, не обійшлося без світловодців. Були також і представники іноземних держав — Білорусії та Росії. Всі ці дні жили вони більш-менш комфортно у колишньому піонертаборі "Хвиля", а на Московську гору "кров проливати" діставалися мотоботами. І не просто діставалися — десантувалися і вже на суші вступали у бій.
^ Реклама ^

…Хто з них переміг і хто проти кого воював, голова Асоціації молоді Кіровоградщини "Златопілля" Микола Середенко, який і розповів нам про ці запеклі "бої місцевого значення", не знає — на "полі бою" він навіть фотографувати не наважувався. Головне для нього, як невтомного популяризатора і пропагандиста туристичних принад Світловодська й околиць, є те, що ще більше людей, як потенційних туристів, дізнаються про наше місто. Цього разу — людей, які захоплюються військово-патріотичними забавами.

Тому захід, до організації якого, окрім "Златопілля", долучились Управління сім’ї та молоді Кіровоградської ОДА, Світловодська РДА, обласна Федерація хортингу та інші молодіжно-спортивні осередки, Середенко вважає і доцільним, і корисним, і перспективним. Адже назву офіційну він має — Табірно-польові збори "Центральний щит-2013". А раз так, то буде і "Центральний щит-2014", і 2015… Принаймні, каже Середенко, гостям-воякам у нас сподобалось, бо вони пообіцяли "повоювати" на Московській горі і наступного року. І більш того — привезти з собою ще більше "гарматного м’яса".

*Лазертег (англ. Laser — лазер, і tag — мітка), пояснює "Вікіпедія", це удосконалений пейнтбол. Але замість кульок із фарбою використовується лазерний промінь із спеціального бластер-автомата. А в одяг гравців вмонтовуються відповідні сенсори, які фіксують влучність попадання.

Збройні сутички відбулися на Московській горі

Збройні сутички відбулися на Московській горі

Збройні сутички відбулися на Московській горі

Збройні сутички відбулися на Московській горі

Збройні сутички відбулися на Московській горі

Віталій Асауленко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top