Четвер, 09 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Пильний сусід допоміг світловодським правоохоронцям вилучити більше 5 кілограмів коноплі

До Світловодського міськвідділу зателефонував 38-річний мешканець міста. Назвати себе він відмовився, але повідомив, що його сусіди вживають наркотичні засоби.
Правоохоронці зреагували миттєво та відразу прибули за вказаною адресою.
^ Реклама ^

У квартирі проживало двоє чоловіків, 25-и та 33-х років. Отримавши згоду господарів, працівники міліції провели обшук помешкання. В результаті в одній із шаф правоохоронці знайшли стебла коноплі з листям, які сушилися у в’язках, вагою близько 5 кілограмів, а у ніші квартири — літрову скляну банку та поліетиленові пакети, в яких було близько 500 грамів речовини рослинного походження в подрібненому стані.

Чоловіки зізналися, що зберігали наркотики для власного споживання та з метою збуту. Рослинні засоби вилучені та направлені на дослідження.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

mvs.gov.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top