Четвер, 09 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Восени активно грабують дачі, телефони крадуть будь-якої пори року

Восени активно грабують дачі, телефони крадуть будь-якої пори рокуДо Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 36-річного мешканця міста про крадіжку.
Чоловік повідомив про те, що в його дачному будинку, який знаходиться в садовому товаристві "Металіст", зламали двері та викрали металевий посуд, садовий інвентар і вироби з чорного металу. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України.
^ Реклама ^

Оскільки з настанням осінньо-зимового періоду кількість пограбувань дачних та присадибних ділянок зростає, керівництво Світловодського МВ застерігає усіх власників садових ділянок бути обачними та вжити необхідних заходів щодо охорони та безпеки своєї власності.

4 жовтня із заявою про крадіжку до чергової частини Світловодського міськвідділу міліції звернулась 41-річна городянка. Жінка повідомила про те, що в маршрутному таксі, скориставшись її неуважністю, невідома особа викрала з її сумочки мобільний телефон "Самсунг". За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України. Правоохоронці радять мешканцям міста бути уважнішими в транспортних засобах загального користування.

Лілія Бут,
спеціаліст по зв’язках з громадськістю Світловодського МВ УМВС України

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top