Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Світловодські правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у серії вбивств жінок

Світловодські правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у серії вбивств жінокЯк повідомляє міський портал "Олександрійські новини" світловодські правоохоронці затримали 47-річного місцевого жителя, який підозрюється у скоєнні вбивств шістьох жінок.
Ми вирішили негайно перевірити цю жахливу інформацію, звернувшись до заступника начальника міського відділу міліції, підполковника Андрія Гулого. Він був дуже здивований тим, що інформація про затримання підозрюваного у вбивствах вже гуляє Інтернетом. Сам факт затримання Андрій Андрійович підтвердив, але подробицями ділитися з журналістами не став. На його думку, щось розповідати зарано. Потрібно довести хоча б один факт злочину. Ставимося до цього з розумінням і розраховуємо на подробиці слідства найближчим часом.
^ Реклама ^

Напевне, джерело інформації у наших колег з Олександрії було більш говірливим. Ось що вони розповіли.

На Кіровоградщині впіймали серійного вбивцю, який три роки мстився за зраду

Світловодські міліціонери затримали місцевого жителя, який за декілька років встиг скоїти шість вбивств жінок. Вбивця, 1966 року народження, працював на місцевій пилорамі. Одного дня він застукав дружину із коханцем, і це йому глибоко врізалось у душу. Він носив глибоко у душі образу та гнів, але не знаходив їм виходу.

У 2011 році у душі стався перелом, і він вирішив помститись за своє невдале особисте життя, вбиваючи жінок. Жертв він обирав таких, за якими особливо ніхто не турбувався: чи жінок без постійного місця проживання, чи таких, які вели асоціальний спосіб життя. Жінки або просили місця для проживання, або алкогольних напоїв. Своїх жертв маніяк заводив до лісу і там душив їх. Трупи закопував або ховав.

Зараз від загиблих залишились лише кістки, і коли іноді декотрих знаходили, то зазвичай порушена кримінальна справа закінчувалась її закриттям із-за відсутності будь-яких даних для розгадки таємничої смерті.

Маніяк потрапив у оперативну розробку місцевих міліціонерів тоді, коли було скоєно пограбування. Як виявилось, пограбування було не за працівником пилорами, але маніяк зізнався у скоєнні вбивств. Наразі проводяться слідчі дії.

Джерело: https://www.alnews.com.ua/ua/news/7676/

Тетяна Дроздова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top