Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

У Світловодську припинено діяльність підпільного грального закладу

У Світловодську припинено діяльність підпільного грального закладуУ результаті проведення низки заходів правоохоронці встановили, що мешканець Світловодська орендував частину будівлі, яка зовні нічим не привертала увагу. Звичайні перехожі навіть і не здогадувалися, що криється за стінами начебто занедбаного приміщення.
Доступ до підпільного грального закладу мали лише ретельно перевірені люди. Зовні приміщення обладнали камерами відеоспостереження. Аби потрапити в середину, "гравці" проходили через двері, що відчинялися лише натисканням кнопки адміністратором, потім на них чекала ще одна перевірка і лише після цього — доступ до ігрового обладнання.
^ Реклама ^

На момент візиту працівників міліції до закладу у ньому перебувало троє громадян, стосовно яких складено адміністративні протоколи.

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили із підпільного "казино" 27 ігрових автоматів, п’ять системних блоків, професійне покерне обладнання загальною вартістю понад 30 тисяч гривень: покерний стіл, понад 1500 професійних покерних фішок, 17 покерних колод карт, а також грошові кошти, вилучені з ігрових автоматів у сумі 15,5 тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 "Зайняття гральним бізнесом" Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує штраф у суму понад півмільйона гривень.

У Світловодську припинено діяльність підпільного грального закладуКрім того, у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання організатора "бізнесу" оперативники виявили та вилучили травматичний пістолет "Форт-12р", дев’ять бойових патронів калібру 9 мм, 58 патронів до гладкоствольної зброї, а також п’ять пакетів рослинної речовини, схожої на "канабіс", загальною вагою понад півтора кілограми. Вилучені зброю, набої та наркотичні засоби направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

На даний час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу стосовно учасників злочинної групи.

УБОЗ в Кіровоградській області
uboz.kr.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top