Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

"Золото" та "бронза" дзюдоїстів Кіровоградщини на міжнародному турнірі "Літо-2013" Новина з фото

"Золото" та "бронза" дзюдоїстів Кіровоградщини на міжнародному турнірі "Літо-2013"Дві нагороди — такий здобуток дзюдоїстів Кіровоградщини на міжнародному турнірі з дзюдо "Літо-2013", що відбувся у селищі Гаспра неподалік Ялти. Змагання проводилися серед юнаків і дівчат 1997-1999 та 2000-2001 років народження на спортивній базі "Титан".
Відмінний результат продемонстрував кіровоградець з обласної комплексної ДЮСШ "Ніка" Вадим Велков. У ваговій категорії понад 63 кг серед юнаків 2000-2001 років народження у першому ж поєдинку він провів надзвичайно складний поєдинок проти 112-кілограмового росіянина з Краснодара, який майже на 40 кілограмів був важчим за Вадима, власна вага якого — 73 кг. У непоступливій сутичці завдяки двом шидо, які отримав його суперник кіровоградський борець вийшов переможцем. Ще три поєдинки шляхом до золотого подіуму наш дзюдоїст завершив достроково іппоном і заслужено піднявся на найвищий щабель п’єдесталу пошани.
^ Реклама ^

Другу медаль серед дзюдоїстів нашої області завоював Кирило Бадюл зі Світловодська. Він виступав у вазі до 46 кг поміж юнаків 2000-2001 років народження розпочав виступи на кримському татамі вихованець комплексної ДЮСШ м. Світловодська не надто вдало. Першу ж сутичку він програв, однак далі чудово і переконливо провів три втішних поєдинки, завершивши всі іппоном, причому в усіх він спочатку поступався, однак на характері щоразу виходив переможцем.

Ще троє кіровоградців з ОКДЮСШ "Ніка" серед юнаків 1997-1999 років народження, увійшли до десятки кращих у своїх вагових категоріях. Дмитро Данилків (81 кг) був п’ятим, Олександр Іванов (+81 кг) посів сьоме місце, а Владислав Велков (66 кг) завершив змагання дев’ятим.

До змагань наших дзюдоїстів готували Серій Нечмоня, Олексій Лоскутов, Валерій Ханцевич (Кіровоград) і Рудольф Матвєєв (Світловодськ).

Учасниками турніру стали дзюдоїсти України, Азербайджану, Казахстану, Білорусії, Ізраїлю, Росії, Грузії, Молдови. Останні дві країни відрядили до Гаспри найсильніший склад — збірників своїх країн цих вікових категорій, що додало гостроти та запеклості протистоянням і на порядок підвищило конкуренцію за нагороди.

Попереду на кращих дзюдоїстів обласної федерації дзюдо Кіровоградщини очікує участь у Чемпіонаті України, який 12-14 вересня прийматиме Луцьк. Там за нагороди боротимуться юнаки та дівчата 1997-1999 років народження.

"Золото" та "бронза" дзюдоїстів Кіровоградщини на міжнародному турнірі "Літо-2013"
Вадим Велков

"Золото" та "бронза" дзюдоїстів Кіровоградщини на міжнародному турнірі "Літо-2013"
Рудольф Матвєєв та Кирило Бадюл

"Золото" та "бронза" дзюдоїстів Кіровоградщини на міжнародному турнірі "Літо-2013"
Переможці

Дзюдо-Центр

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top