Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Антон Пустовіт завоював "срібло" на V етапі Кубка України

Антон ПустовітАнтон ПустовітВелосипедист зі Світловодська є лідером в загальному заліку Кубка України серед аматорів з велоспорту.
У п’ятому етапі Кубка України, який відбувся в Харкові, взяли участь 24 спортсмени з усієї України, повідомляє інтернет-видання "Кременчук Спортивний".
^ Реклама ^

У загальному рейтингу Кубка України-2013 Антон Пустовіт набрав 950 балів і є лідером, випереджаючи свого претендента з Кривого Рогу Андрія Гриценка на 381,2 бала. Велогонщик-аматор із Світловодська — єдиний спортсмен, який на всіх п’яти етапах Кубка України підіймався на п’єдестал пошани. Антон виграв перший етап у Сумах, другий етап у Вінниці і четвертий етап в Ужгороді, а на третьому етапі в Кривому Розі, як і пятому етапі у Харкові фінішував другим.

Гоночну дистанцію, що складається з 6 кіл Антон здолав за 1 годину 31 хвилину 11 секунд, поступившись лише харківянину Сергію Симоненко. Результат переможця — 1:30:14. Також відзначимо, що на останньому, шостому, колі Антон Пустовіт показав кращий результат, а в середньому одне коло він долав за 15:11 хвилин на середній швидкості 18,83 км/год.

Попереду на спортсмена чекають два етапи Кубка України, шостий з яких пройде 7 вересня в Дніпропетровську, а сьомий — 28 вересня в Запоріжжі.

Вітаємо Антона Пустовіта з успішним виступом, а також бажаємо перемоги в останніх двох етапах і в загальному заліку!

Володимир Горський
"Кременчук Спортивний"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top