Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Світловодський район: у Дніпрі потонув чоловік

Світловодський район: у Дніпрі потонув чоловік9 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що необхідно знайти чоловіка, який пішов купатися та не повернувся на берег.
Телефонували люди, які відпочивали поблизу Цибульниківської затоки на Дніпрі неподалік від одного з дачних кооперативів Світловодського району. Відпочивальники звернули увагу на те, що чоловік залишив на березі велосипед та особисті речі, тож, треба було терміново телефонувати за екстреним номером.
^ Реклама ^

Прибувши на місце події, водолази державної пожежно-рятувальної частини №17, розпочали пошукові роботи. Чоловіка знайшли на дні водойми та вилучили на берег, загиблим виявився 41-річний місцевий житель.

Шановні жителі області! Пам’ятайте, що більшість трагічних випадків трапляється через елементарне недотримання правил безпечної поведінки. У звязку з цим Управління ДСНС в області звертається до кожного громадянина з проханням відповідально ставитися до власного життя та здоровя! Ознайомтеся з правилами надання першої медичної допомоги. Памятайте, що вода приховує у собі небезпеку. Зробіть усе можливе для того, щоб не допустити трагедії! Ваше життя у ваших руках!

Прес-служба У ДСНС в області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top