Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Надзвичайні пригоди

Чорні транспантологи полюбляють "Апельсини"

Чорні транспантологи полюбляють "Апельсини"Наприкінці минулого тижня Світловодськом стрімко почали поширюватись чутки — одна моторошніше іншої.
То біля табурищанського супермаркету "Апельсин" двоє невідомих у масках вхопили малолітнього хлопця і, запхавши його до свого авта, кудись повезли. То вже біля "спецстроївського" "Апельсину" знайшли випотрошений труп (за іншими "відомостями" — два)… Не інакше, як у місті з’явилися "мисливці" за людськими органами, дійшли висновку вразливі громадяни.
^ Реклама ^

А розпочалося, повідомив нам один правоохоронець, який не забажав персоніфікуватися, з безневинної на перший погляд дитячої пустощі — один хлопчинка середньо-шкільного віку, який і дійсно мешкає в районі табурищанського "Апельсину", розповів своїй бабусі жахливу новину про отих двох "масочників", що вкинули нещасну дитину у своє авто і повезли у невідомому напрямку. Він навіть його номер запам’ятав.

На щастя, бабуся виявила пильність і викликала міліцію. І правоохоронцям треба віддати належне — вони не "морозились", типа спіть спокійно і не звертайте увагу на дитяче фантазування — оперативно прибули на місце. Хлопчина чимало знітився від такої уваги до себе дядьків-міліціянтів, яким довелося ледве не по складах витягати з нього свідчень (а такий балакучий був з бабусею)… Стосовно номеру "пекельної" автівки хлопець… не збрехав — її виявили одразу. Це старі наполовину іржаві "Жигулі" (чи "Москвич" — наше джерело не вточнило), які належать сусідові, який проживає неподалік. Він має 85 років і вже так давно не сідав за кермо, що, здається, вже і їздить розучився. І був вимушений хлопчина зізнатися, що то він так пожартував.

Пожартувати-то він пожартував, а от у дорослих виявились куди більш хворобливі фантазії… Та уявіть, якби щось подібне до цих чуток сталося насправді, сказав наш співрозмовник, — тоді у Світловодську було би затісно від кіровоградських та київських патрульних, які би чатували ледь не на кожному перехресті, а само місто було би взято у щільне міліційне кільце і муха не пролетіла би…

Віталій Асауленко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top