Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Фільмували район. На черзі – місто Новина з фото

Фільмували район. На черзі – місто
Наступного року, а точніше – 10 січня, Кіровоградська область відзначатиме 75-річчя свого утворення. Одним із складників, за розпорядженням голови облдержадміністрації Андрія Ніколаєнка, має стати кінонарис, присвячений усім теренам Кіровоградщини. Чим і займається нині обласна державна телерадіокомпанія.
^ Реклама ^

І таким чином 11 липня дійшла черга фільмувати Світловодський район.

Цього дня обласні телевізійники об’їздили ледь не всі села району, знімаючи їхні принади – природу, аграрні підприємства, освітні і соціальні заклади та установи. Як останній штрих – найкращі мистецькі колективи району. Районне начальство вирішило, що такими по праву є самодіяльні пісенні ансамблі "Відлуння" і "Сударушка": першому (чоловічому) 32 роки, другому (жіночому) – 28. І вони є переможцями і лауреатами незлічених обласних та всеукраїнських конкурсів та фестивалів. Саме їх і фільмувало обласне телебачення на майданчику біля Вічного вогню.

Незабаром воно (телебачення) має повернутися. Цього разу знімати "кіно" вже про Світловодськ. Бо ж, як без кращого міста всієї Кіровоградської області?

Фільмували район. На черзі – місто

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top