Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Свято

День рибалки із рибними делікатесами

День рибалки із рибними делікатесамиУ свято майже національного масштабу обіцяє перетворитись День рибалки у Світловодську. І це не дивно, адже наш край риболовецький, тож, де, як не в нас святкувати його на повну?
Так вирішили у мерії і підготували для світловодців і гостей міста велику святкову програму, яка відбудеться у святковий день, 14 липня, прямо на центральній вулиці міста, біля ринку "Світанок".
^ Реклама ^

8 липня в кабінеті міського голови відбувся черговий оргкомітет з підготовки до свята, на якому було узгоджено всі організаційні моменти з проведення великого рибного ярмарку. Як обіцяють організатори це буде справжнє свято з великою концертною програмою, урочистостями, і, звісно, торгівлею рибою: свіжою, копченою та в’яленою, а також усілякими рибними делікатесами, причому, що особливо приємно за дуже привабливими цінами від виробника. Очікує світловодців і приємний сюрприз безкоштовна рибна юшка та польова каша, якою зможуть поласувати усі бажаючі.

Рибний ярмарок розпочнеться 14 липня о 09:00. Тож, міська влада запрошує усіх світловодців і гостей міста на свято!

Увага водіям! На час підготовки та проведення ярмарку (з 06:00 до 15:00), вулиця Леніна буде перекрита від вулиці Калініна до буд. №106. Тож, основний рух транспорту буде здійснюватись по вулиці Приморській.

Дивіться також: День рибалки2012 у Світловодську (ФОТО, ВІДЕО)

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top