Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Події

У Світловодську демонтуються незаконно встановлені кіоски

У Світловодську демонтуються незаконно встановлені кіоскиВ місті розпочалася робота з демонтажу незаконно встановлених кіосків та кіосків, власників яких не встановлено або не встановлено їх місцезнаходження.
Перші два таких кіоски було демонтовано у середу, 3 липня, та вивезено на майданчик СМ КП "ККП" для тимчасового зберігання. Один з них був розташований по вул. Леніна, біля магазину "Центральний", другий по вул. Калініна, біля пекарні.
^ Реклама ^

Варто зауважити, що обидві кіоски були демонтовані відповідно до встановленого "Порядку демонтажу некапітальних споруд та засобів зовнішньої реклами", затвердженого рішенням Світловодської міської ради від 26 квітня 2011 року. До речі, відповідно до цього ж Порядку, власникам демонтованих тимчасових споруд (кіосків) доведеться відшкодувати кошти не лише за демонтаж кіосків, але й за їх зберігання.

Як пояснила нам начальник міського управління економіки, ресурсів та розвитку міста Наталія Гаврилюк, на підставі затвердженого Порядку, ще в березні поточного року, управлінням економіки було підготовлено перелік 14 некапітальних споруд, які підлягають демонтажу у зв’язку із відсутністю власників або відсутністю договорів на користуванням місцем на розміщення тимчасової споруди, що перебуває в комунальній (державній) власності.

Тож, на підставі інформації управління економіки, встановленого Порядку та ЗУ "Про місцеве самоврядування", виконком Світловодської міської ради прийняв рішення про демонтаж вищезазначених кіосків.

Як зауважила Наталія Іванівна, робота в цьому напрямку буде тривати, і найближчим часом, згідно з рішенням виконавчого комітету, буде демонтовано та вивезено ще 2 незаконно встановлених кіоски.

На черзі ще 10 некапітальних споруд з першочергового переліку. Щоправда, їх демонтаж затримується до грудня 2013 року у зв’язку з тим, що власники цих кіосків мають на цей термін договори на електропостачання. Однак, договори з міською владою на розміщення цих об’єктів відсутні, тож ці кіоски підлягають демонтажу відповідно до встановленого Порядку.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top