Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Афіша Світловодська

Доброчинний концерт у рок-клубі "Woodstock" Афіша


Цієї суботи, 22 червня, у рок-клубі "Woodstock" відбудеться доброчинний концерт.
Мета заходу — зібрати 20 тис. грн. на допомогу гарної людини. Вхід 15 грн. Також буде встановлено скриньку для пожертв.
^ Реклама ^

Трішки про ситуацію яка склалася. Мама мого друга (Рабаєва Наталія Вікторівна) перенесла операцію з видалення пухлини, операція коштувала дорого, а на одну середню зарплату цього собі дозволити ніхто не зможе. Вона взяла позики в банках (вона у боргах по сьогоднішній день), але зараз почалося погіршення її стану, вона потребує ліків, котрі мають її реабілітувати... Коштують вони так само дорого, тому за допомогою вона звернулася до своїх синів Рабаєва Максима та Рабаєва Тімала. Це мої друзі, котрим я пообіцяв допомогти всім чим зможу. Оскільки я маю свій гурт я вирішив допомогти у збиранні коштів організувавши благочинний рок-концерт. Допоможіть і ви! Не залишайтеся байдужими!

Концертна програма буде складатись із трьох музичних гуртів міста Світловодська. Першими розважати вас будуть "Out Of Infinity", потім "Тёмные Небеса" і завершать нашу програму "Porcupine Creeck". Направлення музики Punk & Metal.

Доброчинний концерт у рок-клубі "Woodstock"

Максим Рабаєв:
Моя мама і брат єдині для мене рідні душі, я їх дуже люблю і готовий піти на все, щоб їм було добре. Мама мене ніколи не покидала і завжди підтримувала мене у моїх початках. Спершу в школі, потім, коли почав займатись спортом, вона завжди була поряд, але останнім часом, щось змінилось. Вона тяжко працює в Києві, щоб зростити двох синів, та надати допомогу собі. Знаючи як вона працює, я просто не можу сидіти на місці і нічого не робити, я не звик сидіти на місці, я постійно щось роблю, чимось зайнятий. Я багато не знав про проблеми своєї мами, адже вона мені про них не розповідала, бо любить мене так само як і я її, не хотіла мене, зовсім юного, засмучувати, але врешті решт вона мені зізналася. Почувши про її негаразди і про її положення, я дав обіцянку собі і їй, що я зроблю все, щоб моя мама була жива і здорова. Оцінивши свої шанси, я зрозумів, що без сторонньої допомоги мені не обійтись, тому прошу допомоги у вас, у звичайних людей, котрі, можливо, і не знають ні мене ні мою маму ні мого молодшого брата, але все ж таки, кому не важко, допоможіть, не будьте байдужими до інших!

Руслан Шрубенко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top