П’ятниця, 10 травня 2024

^ Реклама ^
Спорт

За кубком до Очакова

Тренер Матвєєв із своїми чемпіонами (зліва направо) Сергієм Лозовим, Кирилом Бодюлом і Станіславом РибінимТренер Матвєєв із своїми чемпіонами (зліва направо) Сергієм Лозовим, Кирилом Бодюлом і Станіславом РибінимВід 7 по 10 червня в Очакові, що на Миколаївщині, пройшов відкритий всеукраїнський турнір з дзюдо "Кубок Чорного моря", у якому, окрім юних борців 2000-2005 років народження з усієї України, взяли участь спортсмени-початківці майже з усіх країн так званого ближнього зарубіжжя.
Такий представницький борцівський форум аж ніяк не міг проігнорувати тренер-викладач Світловодської КДЮСШ Рудольф Матвєєв та троє його підопічних.
^ Реклама ^

І жодним чином про це не жалкує. Ані він, ані його вихованці. Навіть, навпаки. Адже Сергій Лозовий (вагова категорія 55 кг) та Станіслав Рибін (34 кг) вибороли у своїх вагових категоріях чемпіонські звання. А 46-кілограмовий Кирило Бодюл здобув срібну медаль. А коли дійшла черга до командних змагань (т.з. "стінка-на-стінку") наші хлопці і тут були у фаворі…

Кількість світловодських борців, пояснив Матвєєв, не дозволяла нашим виступати як окрема команда. Тому Сергій і Кирило підсилили своєю участю команду Миколаєва 2000 р.н., а Станіслав — київську 2004 р.н. І тренер не виключає, що це підсилення зіграло вирішальну роль у тому, що названі дві команди здобули по золотій медалі. В результаті, не без гордості підсумував Матвєєв, юні світловодські дзюдоїсти сукупно здобули в Очакові п’ять золотих й одну срібну медалі.

Віталій Асауленко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top