П’ятниця, 03 травня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я Корисна інформація

Безкоштовні консультації від "Каскад Плюс" — новий крок до цивілізованої медицини

Безкоштовні консультації від "Каскад Плюс" — новий крок до цивілізованої медициниСьогодні аптечну мережу "Каскад Плюс" напевно знає кожен світловодець, не залежно від віку. Це не лише привабливий зовнішній вигляд та ошатний інтер’єр — це, в першу чергу, доступні ціни, великий асортимент і ввічливе та уважне обслуговування.
Крім того, мережа аптек "Каскад Плюс" є одним із учасників в області соціальної програми, ініційованої колишнім губернатором Кіровоградщини Сергієм Ларіним, згідно якої більше вісімдесяти найпопулярніших і найнеобхідніших препаратів продаються за мінімальними цінами, фактично, від виробника. Варто зауважити, що зазначену соціальну ініціативу підтримали лише трохи більше десяти суб’єктів даної сфери діяльності на всю Кіровоградську область. А з минулого місяця у "Каскад Плюс" запрацював ще один соціальний проект — безкоштовні консультації лікарів. І про це ми більш детально поговоримо із директором підприємства "Каскад Плюс" Олександром Каспровим.
^ Реклама ^

— Олександре Владиславовичу, декілька слів про те, що це за соціальний проект і що він собою являє?

— Підвищувати спектр своїх послуг, покращувати їх якість, розвивати і усучаснювати свою справу — це головне правило сучасного життя. Ми не можемо і не маємо права стояти на місці, коли весь світ велетенськими кроками йде у новий час. В першу чергу це стосується і медичної галузі. Розумієте, я сам лікар із достатнім досвідом роботи, і я добре знаю і розумію всі вади сучасної системи, як то кажуть, із середини. І свого часу я зрозумів: мало продавати людям пігулки — про людей треба дбати, їм треба допомагати.

Тому і виникла ідея запровадження нового соціального проекту — безкоштовна консультація у лікаря, який би працював без будь-яких обмежень і був доступний кожному. За підтримки міського голови Юрія Котенка та депутата міської ради, голови громадської організації "Наше місто" Костянтина Каспрова, ми запустили цей проект наприкінці квітня і сьогодні маємо намір його підтримувати і розвивати.

Що являю собою сам проект? Це досить просто — ми даємо людям можливість безкоштовно отримати консультацію у потрібного спеціаліста. При цьому, вам не доведеться даремно витрачати час, адже немає жодних черг — ні перед регістратурою, ні перед кабінетом лікаря. Ви приходите на прийом, вам приділяють достатньо часу і уваги. А головне — жодних нервів, непорозумінь і біганини по кабінетах.

— Як можна потрапити на прийом?

— Дуже просто: вам треба зателефонувати за номером 2 59 41 або (067) 545 09 00, вказати до якого лікаря хочете записатися. Наш працівник підбере вам час і підкаже, куди треба підійти. Сьогодні соціальний проект ми реалізуємо в аптеках по вул. Леніна, 39 та 21, вул. Б.Хмельницького, 34. Бажаючих отримати безкоштовну консультацію зараз приймають кардіолог, дерматолог, педіатр, хірург, онколог.

— Але на цьому ви не зупинитеся?

— Звичайно. Вже найближчим часом ми плануємо збільшити і перелік спеціальностей, і кількість аптек, в яких буде проводитися прийом. Проект лише розпочав свою роботу і набирає обертів. Ми будемо намагатися залучити якнайбільше спеціалістів різних напрямків і доти, доки ми зможемо допомагати людям, проект працюватиме.

Після розмови із Олександром Каспровим ми запропонували декільком відвідувачам аптеки висловити свою думку з приводу безкоштовних консультацій:

Валентина Федорівна, пенсіонерка:
— Ви знаєте, це на стільки зручно! Я живу зовсім поряд і щоб потрапити до лікаря — треба лише подзвонити або прийти і записатися на прийом. Я не люблю ходити до лікарні — метушня, знервовані пацієнти, які годинами сидять під кабінетами, біганина з першого поверху на четвертий і т.п. А тут все по порядку і, головне, безкоштовно. Поговорила з лікарем, тут же придбала все необхідне і зі спокійною душею — додому.

Олена, молода мати:
— З маленькою дитиною дуже важко ходити до лікарні. Головне — це забирає багато часу. Завдяки безкоштовним консультаціям, похід до лікаря став би звичайною буденною справою, яка не вимагає витрачати на це цілий день. Крім того, всі необхідні товари та засоби зовсім поряд. Це теж зручно. Сподіваюся, що незабаром кількість лікарів збільшиться і нормальний цивілізований прийом лікарів стане звичайною справою.

"Світловодськ Вечірній"
Фото: Ігор Котляров

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top