Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Культура

Не музейна тиша Новина з фото

На згадку про музейне свято 13-го рокуНа згадку про музейне свято 13-го рокуРозхоже словосполучення "музейна тиша" 18 травня до світловодського краєзнавчого музею не мало жодного відношення. Адже тутешні музейники, як і їх колеги по всьому світу, відзначали своє професійне свято…
Нам принаймні невідомо, як воно пройшло у Луврі чи Ермітажі. А от на галявині заднього двору нашого музею було гамірно від гостей, які прийшли привітати директора Віктора Сергєєва та двох співробітниць музею — Тетяну Ткачук та Віру Кльованну.
^ Реклама ^

Після того, як дует солісток із народного ансамблю "Сударушка" "розігрів" своїми співами гостей, до присутніх звернувся Сергєєв. Він виказав передовсім непідробну радість від того, що у його музею стільки друзів — від начальниці міського управління культури Надії Клокар і до юних умільців Центру військово-патріотичного виховання, які, користуючись нагодою, тут же на галявині розташували свою невеличку експозицію, присвячену 9 Травня. А ще лунали на адресу музею вітальні адреси і від бібліотекарів, і від місцевих майстрів поетичного слова (звісно, у віршах), і від інших краєзнавців та митців. Завершилось же се врочисте дійство дружнім чаюванням просто неба.

Не музейна тиша
Вітальна адреса від Надії Клокар

Не музейна тиша
Співає "Сударушка"

Не музейна тиша
Експозиція юних умільців ЦВПВ

Не музейна тиша
Вихованець ЦВПВ демонструє збільшену у рази копію Ордену "Перемоги", виготовлену власноруч

Віталій Асауленко
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top