П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Стоп бассейн

Директор Лисак на тлі вже безлюдного басейну. Трішки сумноДиректор Лисак на тлі вже безлюдного басейну. Трішки сумноЦьогоріч у Кіровоградській області функціонували лиш два плавальні басейни — наш і кіровоградський
Від кінця грудня 12-го року і до 1 квітня поточного плавальний басейн міського спорткомплексу (МСК) ім. А.Тузовського відпрацював у штатному режимі — не було збоїв у роботі басейнових вузлів і агрегатів, ніхто з відвідувачів не тонув, не захлинався і навіть грибка чи корости не підчепив. І все це завдяки злагодженій та уважній роботі всього колективу МНС, говорить його директор Володимир Лисак, з яким ми поспілкувалися стосовно підсумків роботи басейну сезону 2012-13 років.
^ Реклама ^

Все пройшло благополучно, повторив він, додавши, що це благополуччя додало кілька сивих волосин на його директорській голові.
"Бо ж це велика відповідальність, про яку не забуваєш ні в будні, ні в свята", — зазначив Лисак…
На жаль, початок сезону позначився не зовсім "здоровим" кольором води — вона була і темною, і каламутною. Що чимало засмучувало директора і колектив МСК. Хоча санітарні показники застережень не викликали. Та за тиждень попустило — вода набула свого бірюзового забарвлення. І пішли перші відвідувачі, яких, за словами директора, було чимало. Але говорити про самоокупність басейну завдяки їхній платі, було би явним перебільшенням. Тому директор МСК щиро дякує керівництво Світловодська на чолі з мером Юрієм Котенком за підтримку належної роботи басейну коштами міського бюджету…

Говорячи про цьогорічні здобутки, наш співрозмовник не міг не похвалися тим, що, завдяки відділенню плавання при КДЮСШ (директор Ірина Мусієнко), саме у басейні навчилося плавати чимало дітлахів. Та навіть більш того, Світловодськ і собі, і області, не зайвий раз нагадав, що він є "плавальною столицею" Кіровоградщини — з першого разу за останні 10, а може й 15 років, більшість наших юних плавців, яких тренує Ніна Демченко, вибороли перші місця на змаганнях в облцентрі.

…Ну, а зараз у басейні тиша. Його чаша незабаром буде зневоднена до наступного сезону. А він, сподівається директор Лисак, розпочнеться таки раніше кінця грудня. І задля цього потрібно здійснити належну підготовку, розпочинаючи вже від сьогодні.

Віталій Асауленко
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top