Четвер, 28 березня 2024
Спорт

Авангардівці вкотре підтвердили титул чемпіона Новина з фото

Авангардівці вкотре підтвердили титул чемпіона
16 лютого у міському спортивному комплексі імені Анатолія Тузовського відбулась обласна спартакіада з футзалу серед міст та районів.


В змаганнях взяли участь команди з Кіровограда, Знам’янки, наше місто представляла збірна команда "Авангард" (тренер Сергій Лисицький). Змагання проходили за коловою системою.

Першого дня світловодці зустрілись з суперниками із Кіровограда, в результаті напруженої боротьби матч закінчився нічиєю — 2:2. Друга матчева зустріч з футболістами Знам’янки закінчилась блискучою перемогою авангардівців з рахунком 13:0. Попри те, що збірна Кіровограда також перемогла команду Знам’янки, за кількістю забитих та пропущених м’ячів збірна команда "Авангард" вже другий рік поспіль здобула перемогу.

Призери були нагороджені грамотами обласного управління фізичної культури та спорту, а ще гучними оплесками вболівальників.

Головний спеціаліст управління молоді та спорту Василь Мороз дякує людям, які підтримують розвиток футболу в Світловодську та допомогли у проведенні спартакіади: Миколі Олійнику, Юрію Іщенку, Олександру Недавньому, Олегу Горбуленку, Олександру Агапову та депутату міської ради Юрію Богдану.

Авангардівці вкотре підтвердили титул чемпіона
Авангардівці вкотре підтвердили титул чемпіона
Авангардівці вкотре підтвердили титул чемпіона

Фото: СВ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top