Вівторок, 30 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Нові успіхи світловодських гімнасток

Нові успіхи світловодських гімнасток16 лютого в Хмельницькому відбувся відкритий Чемпіонат міста з художньої гімнастики, учасниками якого стали спортсменки віком від 3 до 17 років.
Продемонструвати свою майстерність зібралось понад 150 юних грацій з Хмельницька, Олександрії, Кривого Рогу, Рівного, Вінниці, Кам’янця-Подільського. На видовищних змаганнях побували й вихованки відділення художньої гімнастики Світловодської КДЮСШ №1 (директор Ірина Мусієнко). Учасниці турніру виконували вправи з обручем, зі скакалкою і без предметів.
^ Реклама ^

Поряд з досвідченими спортсменками змагались й зовсім юні учасниці, які вперше виступали на широкий загал. Світловодські спортсменки продемонстрували високі результати, добре виступили й наші початківці. В програмі обруч і без предметів срібними призерками стали Настя Василенко (2005 р. н.) та Ліза Лісовенко (2004 р.н.), друге місце, але вже в програмі обруч і скакалка посіла Саша Мовчан (2003 р.н.), а в програмі без предметів — Влада Смоляр (2005 р.н.). Бронзовою призеркою Чемпіонату стала Аня Сич (2007 р.н.), яка виступила в програмі без предметів. До речі, Аня та Влада вперше взяли участь у таких змаганнях, тож вітаємо дівчат з вдалим дебютом.

В свою чергу тренер-викладач з художньої гімнастики Катерина Бедь відзначила й інших своїх підопічних, які хоча і не увійшли в трійку призерів, але гідно представили Світловодськ на Чемпіонаті: Злату Христенко (2004 р.н.) та Ангелину Ліфанову (2006 р.н.).

Тетяна Шаповалова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top