П’ятниця, 17 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Міліція затримала грабіжника-рецидивіста за підозрою у скоєнні розбоїв

Міліція затримала грабіжника-рецидивіста за підозрою у скоєнні розбоївПрацівники Світловодського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 20-річного жителя іншої області. Чоловік підозрюється у скоєнні розбійних нападів на жительок районного центру.
Попередньо встановлено, що наприкінці грудня минулого року біля одного із будинків у місті Світловодську зловмисник напав на 39-річну місцеву жительку. Завдавши жінці кілька ударів по голові та тулубу, чоловік відкрито заволодів її мобільним телефоном, золотою сережкою та грошима у сумі близько 60 гривень.


Іншою жертвою зловмисника також стала 48-річна жителька районного центру. Ударивши потерпілу кілька разів по голові, нападник відібрав у неї золотий ланцюжок з хрестиком, каблучку, сережку і навіть 2 гривні з копійками.

За цим фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 187 "Розбій" Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Раніше чоловік вже був засуджений за скоєння пограбувань та крадіжок. Наразі стосовно особи обрано міру запобіжного заходу арешт. Правоохоронці з’ясовують можливу причетність підозрюваного до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень.

Управління МВС України в Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top