Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Призовий фонд світловодського дзюдо поповнився новими нагородами Новина з фото Новина з відео

На фото зліва-направо: Сергій Лозовий, Данило Спиридович, тренер Рульф Матвєєв, Ілля Середенко, Стас Рибін повернулися переможцямиНа фото зліва-направо: Сергій Лозовий, Данило Спиридович, тренер Рульф Матвєєв, Ілля Середенко, Стас Рибін повернулися переможцямиСвітловодські дзюдоїсти повернулись з III дитячого фестивалю дзюдо, який тривав протягом 26-27 січня у Києві.
Цьогорічні змагання зібрали рекордну кількість спортсменів. В столицю приїхали учасники кращих клубів не тільки України, а й Росії та Білорусі, всього зібралось понад тисячу дзюдоїстів віком від 9 до 13 років.
^ Реклама ^

Для більшості юних спортсменів цей фестиваль — довгоочікувана та важлива подія в житті, адже саме на таких змаганнях юнаки мають можливість отримати корисний досвід та удосконалити рівень своєї майстерності, а кому пощастить — отримати запрошення до професійної школи.

В ході чемпіонату розігрувалось 42 комплекти медалей, на спортсменів чекала велика конкуренція та напружена боротьба до останньої секунди, а на вболівальників — видовищні змагання насичені яскравими моментами. Вихованці КДЮСШ (директор Ірина Мусієнко) також були у числі учасників фестивалю, до того ж, не пасли задніх. Найкращого результату досягли Сергій Лозовий (у ваговій категорії 55 кг) та Стас Рибін (вагова категорія 34 кг), вихованці тренера-викладача Рудольфа Матвєєва стали золотими призерами. Переможці фестивалю нагороджені грамотами, кубками та цінними подарунками, втім організатори по-максимуму відзначили навіть тих спортсменів, які трішки не дотягнули до призової трійки, а зайняли 4-5 місця. Серед них і наші спортсмени Ілля Середенко та Данил Спиридович, обидва посіли п’яте місце та отримали грамоти і медалі, що, певно, стане стимулом для майбутніх блискучих перемог.



Призовий фонд світловодського дзюдо поповнився новими нагородами
На фото зліва-направо: Сергій Лозовий, Данило Спиридович, тренер Рульф Матвєєв,
Ілля Середенко, Стас Рибін повернулися переможцями.


Тетяна Шаповалова
Відео: ТРК "Веселка"
Фото Ігоря Котлярова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top