Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Культура

Підтримайте молодих реперів зі Світловодська!

Підтримайте молодих реперів зі Світловодська!Роман Савицький (ADi) та Павло Кочергін (BOSS) з реп-гурту "В ритме сердца" прагнуть перемогти у відбірному конкурсі на участь у концерті "Культурное шоу" відомого хіп-хоп виконавця НоГГано, якій відбудеться 23 лютого у "StereoPlaza" (м.Київ).
Перед початком концерту публіку розігріє один з п’яти лідерів цього конкурсу. Найкращого серед молодих виконавців оберуть організатори концерту. Перемога у такому конкурсі має велике значення як для самих виконавців, так і для усього міста в цілому!
^ Реклама ^

Роман та Павло звертаються до всіх читачів нашого сайту з проханням проголосувати за їх пісню "Вспомнить все" (№612). Для цього необхідно зайти на офіційну сторінку заходу: https://noggano.open.ua

На сторінці розміщено спеціальний блок "Конкурс отбора участников на разогрев", у якому представлені всі учасники конкурсу. Знайдіть рядок "Викторович Роман — Вспомнить всё" за номером 612, та праворуч від неї натисніть на позначку "плюс". Використовуючи свій акант з "Вконтакте" або "Facebook" ви зможете віддати свій голос за наших виконавців. Якщо ж ви не користуєтеся цими соціальними мережами, ви маєте можливість проголосувати використовуючи свою електронну поштову скриньку.

Станом на сьогодні, у хлопців усього 38 голосів, у той час як у лідера конкурсу — 495! Тож, підтримаємо наших земляків! Це займе у вас усього одну хвилину, та подарує нашим реперам шанс на перемогу та участь у такому масштабному концерті!

Богдан Дроздов
Фото: Станіслав Лященко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top