Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Державні виконавці Світловодська заради премій штучно нарощували показники у роботі

Державні виконавці Світловодська заради премій штучно нарощували показники у роботіСвітловодською міжрайонною прокуратурою встановлено порушення в діяльності відділу Державної виконавчої служби Світловодського міськрайонного управління юстиції.
Прокуратура при проведенні перевірки у порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів виявила, що службові особи виконавчої служби з метою штучного нарощування позитивних статистичних показників в роботі, створення видимості належного виконання службових обов’язків та отримання в порядку заохочення премій за сумлінне виконання роботи, шляхом підроблення офіційних документів виконавчого провадження, нібито в інтересах певного боржника, відкрили виконавчі провадження. У подальшому провадження були закриті за фальсифікованими заявами про нібито добровільне виконання боржником рішень суду на суму майже 1 млн. гривень.
^ Реклама ^

Світловодською міжрайонною прокуратурою відомості про дане кримінальне правопорушення передбачене ч. 2.ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), та ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України внесено до ЄРДР. Досудове розслідування проводиться органами міліції та перебуває на контролі прокуратури.

Прес-служба прокуратури області
www.kir.gp.gov.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top