Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Свободівський нардеп Ханенко у Світловодську Новина з фото

Зліва направо: Олександр Ромащенко, Святослав ХаненкоЗліва направо: Олександр Ромащенко, Святослав ХаненкоНерідкий гість на теренах Світловодщини, голова Кіровоградської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Ромащенко 24 січня прибув до міста з особливою місією — представити громаді народного депутата України від націоналістів Святослава Ханенка.
Цьому 59-річному політику його політичною силою доручено представляти інтереси Кіровоградської області у Верховній Раді та у інших державних інституціях України…
^ Реклама ^

Головною метою, сказав Ханенко у своїй ознайомчій доповіді у міському кінотеатрі "Прадо", є налагодження сталого комунікативного зв’язку між ним і громадою області на місцях. Він висловив переконання, що такий зв’язок буде налагоджено, адже і Кіровоградщина в цілому, і Світловодськ, зокрема, своїм волевиявленням на останніх парламентських виборах засвідчили, що ідея побудови могутньої Української держави на засадах соціальної, національної та історичної справедливості все більше оволодіває свідомістю мас. Відтак, підкреслив нардеп, на наших теренах зерна "Програми захисту українців" — своєрідна "дорожня карта" ВО "Свобода" — заронені у благодатний ґрунт. А щоби зв’язок сей був непереривним, Ханенко відрекомендував громаді свого помічника-консультанта Анатолія Путченка, який куруватиме область і керівника своєї Громадської приймальні безпосередньо у Світловодську та у Світловодському районі Юрія Наталушку.

На зустрічі у СвітловодськуНа зустрічі у СвітловодськуІ хоча, підсумував свій виступ націоналістичний представник Кіровоградщини в українському парламенті, Україною і здебільшого на місцях поки що керують колишні комуністи та комсомольці, він, заради блага і добробуту простих людей, готовий співпрацювати з нинішніми очільниками як області, так і Світловодська та району. Наскільки плідною буде така співпраця — покаже час. Сам же Ханенко свої наміри засвідчив, повідомивши про свій приїзд і бажання зустрітись голову Кіровоградської ОДА, секретаря облради та Світловодського міського голову. Після чого нардеп-свободівець відповів на чисельні запитання авдиторії.

Віталій Асауленко
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top