П’ятниця, 17 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Новорічно-Різдвяний кримінал

Кінець старого та початок нового року, згідно зведень міськрайвідділу світловодської міліції, чимось особливим та резонансним, на щастя, не позначився.
А от грубої сили задля заволодіння майном зареєстровано пару випадків.


Так 29 грудня вечірньої пори невідомий на розі Комарова-Дружби, нанісши своїй жертві кілька ударів в обличчя, заволодів мобільником "Нокіа" та сотнею гривень. При цьому заявник не знає ані марки телефону, ані його номеру, як і не запам’ятав пики свого кривдника. Бо перебував напідпитку.

Подібний злочин зареєстрований вже 2 січня на Комсомольській. Що дозволяє припустити, що в Табурищі завівся мерзотник — так само, як і у першому випадку, він збив потерпілого ударом кулака в обличчя. Після чого вихопив сумочку з телефоном "Самсунг-5233", паспорт громадянина України, водійське посвідчення та дві пластикові банківські картки. Єдине, що в описі злодюги запам’ятала постраждала особа, це його темний одяг.

А на Власівці напередодні Різдва (в ніч на 5 січня) невідомі вивалили цегляну стінку гаража і заволоділи жовтим ВАЗом "вісімкою". Та невідомими вони були недовго — сищики по гарячих слідах затримали у підозрі скоєння цієї крадіжки двох молодих аборигенів…

Не обійшлися святкові дні і без наркоманів — 10 січня на Гастелло міліціянти затримали молодика, у якого в кишені куртки знаходився шприц з двома кубами "ширки", звісно, для власного вживання.

А 12 грудня один громадянин погукав до себе гостей. Коли вони розійшлися, він помітив, що у його помешканні не вистачає ноутбука. Про що він, не зволікаючи, повідомив міліцію. Невдячного гостя затримано. Ноутбук повернуто власникові.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top