П’ятниця, 17 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Ходити містом вночі небезпечно. Кримінальна хроніка

2 січня до міліції звернувся мешканець міста, який повідомив, що напередодні нового року його побили і відібрали мобільний телефон "Нокіа" та 100 гривень. Випадок стався в районі Табурища, на перехресті вулиць Комарова — Дружба.
На жаль, під час скоєння злочину сам потерпілий був у стані алкогольного сп’яніння та й місце недостатньо освітлювалось, тож дати детальний опис злочинця він не зміг.


Подібний випадок стався 2 січня знову ж таки на Табурищі по вулиці Комсомольській. Цього разу жертвою злочинця стала жінка, якій нанесли удари в обличчя та вирвали з рук сумочку, в сумочці були мобільний телефон "Самсунг 5233", паспорт, водійське посвідчення та дві банківські пластикові картки. Правоохоронці розшукують злочинців.

5 січня до чергового міськвідділу звернувся громадянин І. та повідомив, що в ніч на п’яте січня з його гаражу, який знаходиться в ГБК "Дніпро" на Власівці, викрали електроінструмент, для цього злодюжки розбили цегляну стіну. Втім, зловмисникам так і не вдалось скористатись інструментом, в результаті слідчо-оперативних заходів правоохоронці в найкоротший термін встановити особи крадіїв, ними виявились гр. Н. та гр. М.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top