Субота, 20 квітня 2024
Події

Громадське об’єднання "Світловодськ — наш дім" на поточний момент

Логотип ГО ''Світловодськ — наш дім''Логотип ГО ''Світловодськ — наш дім''Минуло вже понад два роки, як у місті достатньо впевнено "засвітилася" Громадська організація з об’єднавчою назвою — "Світловодськ — наш дім".
За цей час громадське об’єднання має певні напрацювання, які дозволяють йому проводити більш активну роботу, говорить Іван Маліновський, депутат міськради, а також голова цього ГО.


За його словами, очікування громади на покращення у сфері життєдіяльності міста, пов’язані з обранням міського голови та депутатського корпусу міста, на жаль, не справдились. Що робити, аби виправити ситуацію — ось основний лейтмотив перших у цьому році зборів правління "Світловодська — нашого дому" — організації, яка прагне надихнути громаду для спільної праці для приведення власного дому, себто, Світловодська до ладу…

Таким чином, на засіданні правління, до складу якого входять соціально активні небайдужі городяни, обговорювались питання економічної та соціальної ситуації, що склалася у Світловодську та визначено пріоритети роботи цієї ГО на перше півріччя поточного року. Втім, зазначив Маліновський, ці пріоритети не є якоюсь непорушною догмою — вони, в залежності від побажань та пропозицій світловодців, можуть бути скоригованими.

Задля цього від 10 січня при ГО "Світловодськ — наш дім" розпочинає свою роботу Громадська приймальня. Її телефон — 2-06-26.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top