П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

У Новорічну ніч рятівники відверто нудьгували у пункті обігріву

У Новорічну ніч рятівники відверто нудьгували у пункті обігрівуВід 15 грудня у світловодському Парку культури і відпочинку запрацював Мобільний пункт обігріву — брезентовий намет із дерев’яною долівкою, обладнаний під такий собі прихисток від морозу та вітру для безхатченків.
У наметі, завдяки старанням міської влади, завжди до їхніх послуг гарячий чай в одноразових стаканчиках, сало та хліб. А цілодобову варту у наметі несуть рятівники міськрайвідділу МНС.
^ Реклама ^

Щодня, зазначають останні, до них навідуються погрітися та попоїсти від трьох до десяти бездомних. І не обов’язково бездомних — погрітися (а дров’яна пічечка прогріває приміщення на 20 і більше градусів тепла) може зайти будь-хто з відчуттям перемерзання…

А от у Новорічну ніч рятівники гріли самі себе. Після 12-ї ночі, кажуть вони, до них забрів лиш один волоцюга — з’їв шматок сала, запив чайком та й пішов собі далі. Напевне — туди, де вирували хмільні бенкети… І на обідню пору 1 січня — час, коли ми завітали до Пункту — всередині нас зустріли лиш стерильна чистота та гостинні рятівники. А от страждуючих цієї години не спостерігалось. Напевне, відсипаються після свята, припустили рятівники.

У Новорічну ніч рятівники відверто нудьгували у пункті обігріву
1 січня. За безалкогольним столом — ні душі

У Новорічну ніч рятівники відверто нудьгували у пункті обігріву
Та й чайком гаряченьким душу не звеселиш

Віталій Асауленко
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top