Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

ДАІ повідомляє

На факультеті безпеки дорожнього руху Донецького юридичного інституту ЛДУВС здійснюється підготовка фахівців-юристів для підрозділів ДАІ за спеціальністю "Правоохоронна діяльність" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр", "магістр".
Навчання здійснюється за спеціалізацією "Безпека дорожнього руху". Фахівець-юрист готується для роботи у сфері правоохоронної діяльності та призначення на первинні посади у підрозділах МРВ ДАІ, та стройових підрозділах ДПС.
^ Реклама ^

Випускники факультету одержують посвідчення водія категорій "В", "С". Термін навчання — чотири роки.

Вступні іспити: фізична підготовка, основи правознавства, українська мова, література, історія України, іноземна мова, математика, біологія — тестування (тестування проводиться за місцем мешкання кандидата в центрах оцінювання якості освіти). Відбір кандидатів на навчання до Донецького юридичного інституту ЛДУВС здійснюється у віці від 17 років 6 місяців до 24 років 6 місяців (станом на 1 вересня року вступу). До приймальної комісії інституту потрібно подати лише сертифікати з тестування. Іспит з фізичної підготовки проводиться безпосередньо в інституті.

Відбір кандидатів на навчання та прийом заяв до вступу на факультет здійснюється відділом з кадрового забезпечення органу внутрішніх справ та У (В) ДАІ ГУМВС України в областях за місцем мешкання.

Адреса інституту: 83054, м. Донецьк, вул. Засядька, 13. Телефон приймальної комісії: (0622) 57-47-59.

Бажаючих вступити до Донецького юридичного інституту ЛДУВС просимо звертатися до відділу кадрового забезпечення ВДАІ УМВС України в області (адреса: м. Кіровоград, вул. Панфіловців 22б, тел.: 35-75-37, 35-75-38.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top