Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

У "Бризі" наживо

Микола Середенко запрошує до ''Бризу''Микола Середенко запрошує до ''Бризу''Живі концерти, що свого часу проводились у тутешньому рок-клубі "Вудсток" засвідчили взаємну потребу до такого роду спілкування між глядачами, з одного боку, і музикантами, з іншого.
Відтак невипадково, що Асоціація молоді Кіровоградщини (АМК) з гарною назвою "Златопілля" з початку нового року започатковує щось подібне в іншому розважальному закладі і з, також, гарною назвою — "Бриз". Щоправда, на відміну від "Вудстока", з його суто рок-направленням, концерти наживо у "Бризі" очікуються більш "попсові". Але голова "Златопілля" Микола Середенко, у нашій з ним розмові категорично заперечив — не лише "попсова" музичка линутиме зі сцени "Бризу"…
^ Реклама ^

— Дозвольте з вами не погодитись, — сказав він. — Те, що ви оцінюєте нас дещо упереджено, свідчить сама назва живого концерту, який очікується незабаром — "Легенды русского рока" у виконанні гурту "Amigos", що аж ніяк не навіює "попосовай" напрямок. А у перспективі, якщо заладиться наш проект, очікуються і більш потужні гурти. Але з іншого боку, ми маємо орієнтуватися на музичні уподобання нашої публіки, серед якої прихильників легких музичних жанрів та й того ж шансону налічується чимало.

— Перепрошую, пане Миколо, але у порівнянні з іншими рестораціями міста (і із вже згадуваним "Вудстоком"), "Бриз" — заклад не з дешевих. Тож, чи "клюне" публіка?

— Звісно, якщо порівнювати з брудними пивничками, перебування у "Бризі", дійсно, дешевим не здасться. А щодо порівняння з іншими більш-менш пристойними розважальними закладами Світловодська, то ціновий рівень тут приблизно однаковий. Але, якщо додати, що у "Бризі" звучатиме жива музика і співи на будь-який смак то, переконаний, воно того варте… А вашу шановану газету, разом із ТРК "Веселкою" та інтернет-сайтом "svetlovodsk.com.ua" запрошую стати нашим інформаційним партнером. Гадаю, вам буде про що писати, висвітлюючи спільний проект АМК "Златопілля" і Розважального комплексу "Бриз"…

На наш погляд, ідея того варта аби зголоситись на пропозицію Середенка. Відтак, вважаємо за потрібне повідомити читачів про те, що очікується у "Бризі" незабаром:
12 січня, 19:00-22:00 — святкова програма "В Новый год без забот" (рухаємось в танку з гуртом "Веселі біоритми"), 22:00-3:00 — тематична дискотека, конкурси та розіграші.
19 січня, 19:00-22:00 — Кавер-концерт "Легенды русского рока" (ліричні балади, композиції близькі до надриву серця і душі з гуртом "Amigos"), 22:00-03:00 — тематична розважальна програма.
Додаткова інформація за тел.: 098-294-94-73, 095-009-30-04 (Микола). Замовлення місць — 097-144-09-66 (Марина).


Фото з особистого архіву М.Середенко

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top