Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Події

Воєнруки мають знати

Воєнруки слухають настановиВоєнруки слухають настановиЦього понеділка в актовій залі Світловодсько-Онуфріївського об’єднаного військкомату пройшли методичні заняття для викладачів шкільного предмету для старшокласників — "Захист Вітчизни".
Необхідність даних занять, повідомив воєнруків всіх шкіл міста військовий комісар Сергій Балабуха, викликана тим, що, згідно приказу оборонного Міністерства, протягом січня-березня 2013 року юнаки 1996 року народження мають бути приписані до призовних дільниць…
^ Реклама ^

Микола ГрінченкоМикола ГрінченкоЯк це зробити найкращим чином зібранню роз’яснювали і той же комісар, і його заступник Микола Грінченко, і провідна спеціалістка з призову Антоніна Рукавішнікова.

Окрім цього, перед військовими вчителями була поставлена задача щодо популяризації серед старшокласників престижності вступу до вищих військових навчальних закладів з метою заохочення їх вступати до цих ВУЗів (повний перелік військових вишів додається). Не меншого значення викладачі "Захисту Вітчизни" повинні приділяти популяризації і контрактної служби в збройних силах. Адже відомо, що за кілька найближчих років українське військо має повністю перейти на професійну основу.

Перелік Вищих Військових навчальних закладів: perelik.doc [55,5 Kb] (38)

Власкор
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top