П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт Відео

А вам слабо? (ВІДЕО)

А вам слабо? (ВІДЕО)Кожен з нас проводить вихідні дні по-своєму. Хтось воліє залишатися вдома, займатися хатніми справами, дивитися телевізор, сидіти у Інтернет… Але все це не про хлопців з молодого руху "За здоровий спосіб життя", про яких ми вже неодноразово писали.
Хлопці не вживають спиртних напоїв, не палять та активно займаються спортом. Кожної неділі, наприклад, вони влаштовують пробіжки за різними маршрутами.
^ Реклама ^

Цієї ж неділі, 16 грудня, не зважаючи на досить морозну погоду (-13°C), вони, добре розім’явши м’язи на спортивному майданчику (котрий, до речі, самі й побудували), подолали маршрут довжиною 10 кілометрів, попарилися у бані та скупалися в ополонці.


Приєднатися до хлопців може кожен. Зв’язок можна тримати на офіційній сторінці в соціальній мережі "Вктонтакте": https://vk.com/svzoj

А Новий рік хлопці планують зустріти також без алкоголю та тютюну. Вже о 12 годині ранку, коли майже весь Світловодськ буде відсипатися після новорічних вечіркок та галасливих застіль, хлопці зберуться біля Обеліску Слави та бігом направляться по вулиці Леніна до пристані, а далі по набережній до своєї "бази" — спортивного майданчику Street Workout Svetlovodsk. Тож хлопці запрошують усіх відмовитися від пагубних звичок та зустріти Новий рік не так, як завжди.
Адже, як кажуть: "Як Новий рік зустрінеш — так його і проведеш". Тож давайте зустрінемо його з прагненням займатися спортом і вести здоровий спосіб життя — пише Микола Швець на офіційній сторінці заходу — лідер молодіжного руху "За здоровий спосіб життя" та голова громадської організації "Патріот Світловодська"".
Офіційна сторінка заходу: https://vk.com/event46213696

Богдан Дроздов
Відео: Микола Швець

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top