Вівторок, 16 квітня 2024
Спорт

Світловодських спортсменів привітав губернатор Кіровоградщини

Світловодських спортсменів привітав губернатор Кіровоградщини8 грудня світловодська баскетбольна команда разом з тренером Володимиром Лисаком та директором КДЮСШ Іриною Мусієнко побували на урочистій церемонії відкриття оновленої баскетбольної зали на факультеті фізичного виховання КДПУ ім. В. Винниченка.
На урочистості були запрошені шість кращих команд Кіровоградщини. Світловодських баскетболістів, які є срібними призерами Чемпіонату України, зустрічали гучними оплесками. Губернатор Кіровоградської області Сергій Ларін особисто привітав спортсменів, в ході урочистостей подяками відзначили команди, тренерів та кращих фахівців спортивної галузі.


На відкритті побував і Олімпійський чемпіон 1988 року Олександр Волков (на фото), він побажав юнакам нових блискучих перемог та гарних, незабутніх ігор.

Того дня хлопці не тільки приймали вітання, а й мали можливість проявити себе в конкурсній програмі: команди мали забити найбільшу кількість штрафних кидків. І знову вихованці Володимира Лисака показали найкращий результат, підтвердивши високий титул Чемпіона. В подарунок спортсмени отримали трикілограмовий торт від газети "Україна Центр", Олександр Волков кожному потиснув руку та подарував м’ячі з автографом, а фото на пам’ять стане приємним нагадуванням про незабутню зустріч та чудове спортивне свято.

Фото: СВ

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top