П’ятниця, 19 квітня 2024
Влада

До кінця року бюджетними тепер дотягнуть

Наталя Яременко про те, як найкраще розподілити дотаціюНаталя Яременко про те, як найкраще розподілити дотаціюІ навіть на Новорічне шампанське залишиться
Щонайбільше, хвилин зо десять 11 грудня тривала ХХХV позачергова сесія міськради. Воно й не дивно — у порядку денному фігурувало одно-єдине питання "Про уточнення міського бюджету на 2012 рік". Виступаюча з цього приводу начальниця міського фінуправління Наталя Яременко нагадала обранцям, що приводом до їхніх термінових зборів стало виділення для Світловодська додаткової адресної дотації із держбюджету у розмірі 8 мільйонів 207,6 тисяч гривень.


Її адресність, уточнила фінансистка, полягає у тому, що витратити її можна лише на зарплату працівникам бюджетної сфери і на сплату за спожиті енергоносії (головно, теплопостачання) тими ж таки бюджетними установами. Після обговорень, як краще розподілити ці кошти, які провели фінансисти, виконкомівці та представники депутатської планово-бюджетної комісії, було вирішено винести на розгляд міськдепів наступне: 5 мільйонів 975 тисяч гривень "пустити" на зарплату бюджетникам, а 2 мільйона 239 тисяч — на енергоносії. І цим самим забезпечити виконання розпоряджень обласних очільників про неприпустимість переносу цьогорічних боргів у рік наступний. При цьому Яременко привернула увагу сесії на зростання грудневого фонду зарплати бюджетникам порівняно з її листопадовими показниками — з 7,2 мільйонів гривень до семи з половиною.

Юрій Котенко про радість для бюджетниківЮрій Котенко про радість для бюджетників…Подякувавши за виступ Яременко і міськдепів за позитивне голосування, міський голова Юрій Котенко підкреслив, що виділення даної дотації стало результатом активності обласних депутатів відповідальних за місто, передовсім, Івана Марона і міських очільників, які невтомно нагадували області про Світловодськ. Відтак, підсумував мер, тепер світловодським властям не соромно буде дивитись у вічі бюджетникам. А їм (бюджетникам) буде з чим дожити до кінця року і пристойно зустріти новий.

До кінця року бюджетними тепер дотягнуть

До кінця року бюджетними тепер дотягнуть

Ян Дробовик
Фото автора

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top