Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Застілля закінчилося смертю одного із його учасників

Застілля закінчилося смертю одного із його учасниківПрацівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 32-річного місцевого жителя за підозрою у скоєнні вбивства.
До міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі жителя районного центру виявлено труп чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
^ Реклама ^

Попередньо встановлено, що 37-річний місцевий житель разом з двома знайомими розпивав спиртні напої вдома у одного із них. Між чоловіками виникла сварка, у ході якої молодший товариш по чарці завдав старшому кілька ударів руками та кухонною дошкою. Потерпілий втратив свідомість, а згодом виявилося, що від отриманих тілесних ушкоджень він помер.

Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 "Затримання уповноваженою службовою особою" Кримінально-процесуального кодексу України. Дії зловмисника кваліфікуються за ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Управління МВС України в Кіровоградській області
Фото: umvs.kr.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top