Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Влада

Земельні питання: є позитивні зрушення

Земельні питання: є позитивні зрушенняМинулого тижня представники міста та села знову сіли за стіл переговорів, аби визначитись в подальших діях щодо розмежування територій
15 листопада відбулась друга і остання делібераційна майстерня, яка стала завершальним етапом в спільному польсько-українському проекті "Прозора Україна" в громадському діалозі".
^ Реклама ^

Для участі в заключній деліберації до Світловодська приїхав керівник проекту Пшемислав Фенрих разом з доктором соціології Йоанною Конєчною-Саламатін. Польських гостей тепло зустріли хлібом-сіллю та запросили на екскурсію до міського краєзнавчого музею, поспіль поляки мали змогу послухати українські пісні у виконанні вокального колективу Палацу культури та переглянути виставку вишиванок світловодської майстрині Раїси Різноокої.

По закінченні культурної програми всі зацікавлені сторони перемовин, керівники і координатори проекту, громадськість та преса зібрались за круглим столом. Звертаючись до присутніх мер Світловодська Юрій Котенко висловив сподівання, що сторони прийдуть до порозуміння, а результат співпраці принесе користь країнам.

Земельні питання: є позитивні зрушенняВ ході "круглого столу" присутні знову окремо розглянули та заслухали інформацію про кожну ділянку, яка стала предметом обговорень. Після чого начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодського міськвиконкому Наталя Гаврилюк озвучила проект угоди (з якими сторони попередньо ознайомилися) про спільні дії між Світловодською міською радою, Світловодською РДА, Павлівською та Подорожнянською сільськими радами, згідно якої сторони домовляються про спільні дії, спрямовані на визначення пріоритетних напрямків щодо встановлення меж адміністративних одиниць та зобовязуються до 1 січня 2013 року в межах чинного законодавства України провести інвентаризацію території житлової забудови та загальні збори населення приміської зони з питання визначення доцільності приєднання зазначеної території в межі міста, готувати спільні звернення до центральних органів влади, до першого березня визначити вартість землевпорядної документації щодо приєднання території житлової забудови до меж міста та до першого травня розглянути можливість передачі сільськогосподарських земель в районі Рибколгоспу в межі Павлівської сільської ради за рахунок передачі до меж міста земель промисловості з метою збереження взаємних інтересів.

Тетяна Шаповалова
Фото Ігоря Котлярова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top