Неділя, 05 травня 2024

^ Реклама ^
Свято

Веселі та кмітливі до дня студента (ФОТО)

Веселі та кмітливі до дня студента (ФОТО)До свого "професійного" свята — міжнародного дня студента, який відзначається традиційно 17 листопада, учнівська молодь за день до цього у міському Палаці культури, за майстерного конферансу ведучих Катерини Верес та Віктора Яковенка, підготувала і провела веселий КВНівський конкурс під назвою "Гра не у дурня".
Судячи по реакції публіки, було доволі весело.
^ Реклама ^

Веселухою віяло навіть від самих назв команд, які розважили її цього вечора: тутешній політехнічний коледж представляли не "Нестримні", а "Нєудєржимиє", одну молодіжну організацію — не "Креативна молодь", а "Крєатівная маладьож", міський Палац культури — не "Нервовий зрив", а "Нєрвний срив" (до її складу, між іншим, входили студенти і коледжу, і Професійно-технічного училища за №5). Та далі всіх у демонстрації того, що тутешні українці сповнені духом братерського інтернаціоналізму, пішла команда веселих і найкмітливіших світловодського профтехучилища, яка, з причини вищеназваної, називається не "Студенти, крапка, ю ей", а "Студєнти, точка, ру". Саме ці команди, у "Привітанні", "Розминці" тощо понад півтори години створювали у концертному залі Палацу культури атмосферу веселих буднів, притаманних студентському середовищу. Перед глядачами та журі конкурсу постала різноманітна галерея образів накурених або похмільних, а також вічно голодних студентів і студенток з поодинокими випадками одностатевого кохання… Безумовно, все це жарти у гіпертрофованому (значно перебільшеному) об’ємі. Тож, нехай не лякаються дорослі — педагоги та батьки: подібні негативні прояви хоч і зустрічаються серед студентства, але їх мізерно небагато. А молодь учнівська наша у своїй масі старанна, слухняна, вихована та високоморальна. До того ж — дотримується здорового способу життя.

А журі, до складу якого увійшли представники Палацу культури — режисер Ірина Єрмілова, коледжу — голова студентської ради Анна Мартиненко, ПТУ — заступник директора Руслан Мережаний та "Крєатівної маладьожи" — Акім Уґліков ще довго і прискіпливо визначало переможців. А поки вони це робили, а також у антрактах конкурсу, глядачів своїми піснями та танцями потішили колективи "Ніко", "Веселка" та солісти Палацу культури…

І за сумою набраних балів, найвеселішими і найкмітливішими визнано "Нєудєржимих", на другому місці — "Крєатівная маладьож", на третьому — "Нєрвний срив", і на четвертому — юноши і дєвушкі із "Студєнтов, точка, ру".

Веселі та кмітливі до дня студента (ФОТО)

Веселі та кмітливі до дня студента (ФОТО)

Веселі та кмітливі до дня студента (ФОТО)

Веселі та кмітливі до дня студента (ФОТО)

Фото редакції "СІ"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top