Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Влада

На засіданні виконкому

У понеділок, 12 листопада, виконком зібрався на позачергове засідання, на якому його члени опрацювали трохи більше 40 питань.
Частина з них — так звані сесійні, які виконком погодив, але рішення приймають виключно депутати міської ради.
^ Реклама ^

Сквер отримає назву

У числі "сесійних" — присвоєння назви скверу в районі Нового міста (на розу вулиць Куйбишева та Котовського, нижче районного Будинку культури). Отож, з нагоди 69-річниці визволення Новогеоргіївська від німецьких окупантів скверу пропонується присвоїти назву "Сквер Перемоги".


Над схемою розташування павільйонів для торгівлі продуктами ще працюватимуть

На засіданні виконкому обговорювалося також питання розміщення тимчасових споруд на території ринку "Світанок". Як пояснила доповідач з питання Наталя Гаврилюк, начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста, планується, що там торгуватимуть риболовні підприємства, а також виробники м’яса, молока, птиці і контролюватиме торгівлю та збиратиме орендну плату міська влада.

Але це все — у майбутньому, зараз вирішується, як здешевити встановлення павільйонів, з якого матеріалу краще замовляти тощо. Станом на зараз виходить, що одна споруда буде коштувати в межах 150 тисяч гривень, і це — дорого.

При голосуванні не вистачило голосів для затвердження підготовленої спільно з комунальним підприємством "Комбінат комунальних послуг" схеми розміщення павільйонів, тож, ймовірно, до цього питання будуть повертатися ще. У члена виконкому А. Рибкіна (він же представник підприємства "ВКіК", яке є претендентом на розміщення павільйону) виникли деякі питання і до їхнього повного з’ясування він відмовився давати "добро" схемі.


Члени виконкому підтримали "Веселку"

Поза планом присутні розглянули питання щодо кременчуцької фірми-надавача інтернет-послуг "Датагруп". Нагадаємо, що свого часу рішенням виконкому фірму "впустили" в місто, аби та займалася будівництвом мереж доступу до Інтернет, а також виготовила для Світловодська таблички з написами вулиць та номерами будинків.

Згодом з’ясувалося, що фірма почала також (використовуючи мережі Інтернет) забезпечувати мешканців багатоквартирних будинків ще й цифровим телебаченням. Цими діями вона нанесла суттєву фінансову шкоду іншому надавачові подібних послуг — ПрАТ ТРК "Веселка", про що на засіданні виконкому його членам повідомила її директор Альона Гуртова.

Гутрова також звинуватила згадану фірму у нечесній конкуренції і додала:
"Веселка" також надає послуги з забезпечення населення цифровим телебаченням, але плюс до цього виготовляє новини за власний кошт. Це обов’язково має враховуватися... Їхні дії дуже вдарили по нашому гаманцю!"

Хоча, заявила А. Гуртова, якщо у "Датагруп" навіть і є ліцензія, що дозволяє займатися цифровим телебаченням, але якщо влада протягом 3 місяців не дала "добро" їхній діяльності, то, вважайте, вони її втратили. Альона Василівна ще раз закликала міську владу підтримати її,
"як місцевого виробника, і не дати нечесним конкурентам у рейдерський спосіб захопити Світловодськ".

Члени виконкому одностайно стали на бік ТРК "Веселка", що і підтвердили своїми підписами на відповідних документах.

Тетяна Зима


Яке телебачення у вас вдома?


Усього проголосувало: 20 користувачів


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top