Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Свято

Професія — допомагати людям

Професія — допомагати людямЩороку в першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери
З цієї нагоди 2 листопада в Міському палаці культури відбулись урочистості, в теплій атмосфері працівники галузі, а це здебільшого представниці чарівної статі, приймали численні вітання, грамоти та подяки від міської влади.
^ Реклама ^

Вітаючи своїх колег зі святом начальник управління праці та соціального захисту населення Олена Балюк зазначила:
Олена БалюкОлена Балюк"Робота соціального працівника не завжди помітна, але щодня дуже багато людей звертаються до нас: це й пенсіонери, яких у місті більш ніж 16 тис, інваліди — близько 17 тисяч, й інші незахищені верстви населення, і кожен приходить до нас за порадою та допомогою, які ми і надаємо".

З привітаннями до присутніх звернулась секретар Світловодської міської ради Зінаїда Климчук. Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету та міського голови вона висловила слова вдячності працівникам та ветеранам соціальної сфери за відданість обовязку — служити всім, хто потребує допомоги.

Професія — допомагати людямВ ході урочистостей за сумлінну працю та чуйне ставлення до людей Подяки виконавчого комітету оголосили Тетяні Коршенко, Любові Бориско, Світлані Раєвській; грамотами нагороджено Ольгу Привалову, Олену Шелудько, Валентину Волювач, Людмилу Федорову; Почесними грамотами виконавчого комітету відзначили Інну Попович, Тетяну Звонко, Ольгу Балкову, Ларису Шевченко, Іллю Домбровського, грамотами управління праці та соціального захисту населення нагороджено й інших заслужених працівників. Творчі колективи подарували присутнім чудовий концерт з ліричними виступами, козацькими піснями та яскравими хореографічними композиціями.

Тетяна Шаповалова
Фото Ігоря Котлярова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top