Вівторок, 23 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Стати чемпіонами України у нас є всі шансі, — Володимир Лисак

Шикування на стартіШикування на старті9-11 листопада у баскетбольній "столиці" області, як озвався про Світловодськ на відкритті першого туру першого етапу Чемпіонату України з баскетболу серед юнаків 2000 року народження один спортивний чиновник Кіровоградської ОДА, силами мірялися чотири команди — дві кіровоградські (Баскетбольний клуб і Дитячо-юнацька спортивна школа), спортивна школа олімпійського резерву із Дніпропетровська і власне, наші хлопці з КДЮСШ (директор Ірина Мусієнко), яких тренує віднедавна ще й директор спорткомплексу ім. Тузовського Володимир Лисак.
Тільки-но прозвучали вітальні промови на честь учасників та запальний танець станцювали місцеві аматори, як наші земляки схрестили шпаги із БК "Кіровоград"… Схрестили на свою користь — 75:33.
^ Реклама ^

А от наступного дня, хоч і бились підопічні Лисака наче леви, та все ж таки поступились дніпропетровцям з рахунком 72:59. Між іншим світловодці мають на цю команду чималенького "зуба" — саме ці олімпійські резервісти у фіналі цьогорічного Чемпіонату України, який відбувся у травні, у себе дома вирвали у світловодців чемпіонське золото, залишивши їх зі срібними медалями. Можливо, цю свою злість підопічні Лисака вимістили на ровесниках ДЮСШ Кіровограда, дозволивши їм на грі 11 листопада заробити лише 11 очок. Зате кіровоградцям вгатили аж 123 очки. Разюча перемога!

Стати чемпіонами України у нас є всі шансі, — Володимир Лисак
Світловодці здобувають ще одне очко

…А вже 20-22 листопада у Дніпропетровську відбудуться ігри другого туру, де на наших хлопців чекатимуть поєдинки із сильними та перспективними однолітками Запоріжжя, Харкова та Полтави. Тренер Лисак переконаний, що його команда рідне місто не посоромить, як не посоромить свого традиційного спонсора — ТМ "Королівський смак" в особі його глави Віктора Короля.

Віталій Асауленко
Фото Віталія Асауленко та Ігоря Котлярова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top