Вівторок, 16 квітня 2024
Спорт

Золото міжнародного турніру з баскетболу (ФОТО)

Золото міжнародного турніру з баскетболу (ФОТО)З 4 по 7 жовтня в м. Краматорськ Донецької області в рамках підготовки до участі у Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги сезону 2012-2013 року, команда 2000 року народження відділення КДЮСШ взяла участь у міжнародному турнірі з баскетболу.
В запеклій боротьбі Світловодській команді (тренер — Володимир Лисак) вдалося вибороти перше місце, отримати кубок переможців, грамоти, медалі, сувеніри від організаторів турніру, оставивши позаду команду з Росії та баскетбольні клуби "Хіміка", "Азовмаша", "Донецька".


Нагадаємо, що баскетболісти 2000 року народження є срібними призерами Чемпіонату України з 26 найсильніших команд України, оставивши далеко позаду елітні команди баскетбольних клубів, команда має досвіт змагань високого рангу, команда, яка показує гарну гру талановитих юних спортсменів, які захищають Кіровоградську область у рейтингових змаганнях календаря федерації України з баскетболу.

Готуючись до Чемпіонату України баскетбольна команда у підготовчому періоді осінньо-зимового циклу бере участь у невеликих турнірах, що є "базовою" скупенькою всього учбово-тренувального року. В першому циклі виконується велика і кропітка робота з технічної та різносторонньої підготовки. Тож побажаємо юним спортсменам спортивної школи, які є гордістю всієї Кіровоградщини — перемог та новим здобутків на спортивній арені.

Дирекція КДЮСШ дякує за підтримку дитячого баскетболу директора "Королівського смаку" Короля Віктора Михайловича.

Золото міжнародного турніру з баскетболу (ФОТО)
Фото з сайту dukfp2.org

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top