Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Знайомство розпочалося із конфлікту, а закінчилося застосуванням ножа

Знайомство розпочалося із конфлікту, а закінчилося застосуванням ножаПрацівники Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 36-річного місцевого жителя.
Днями до міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до центральної районної лікарні із кількома різаними ранами, а також проникаючим пораненням міжребер’я доставлено молодого чоловіка.
^ Реклама ^

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілого. Ним виявився 21-річний місцевий житель. Також працівники міліції з’ясували, що тілесні ушкодження чоловіку на ґрунті особистих неприязних відносин ножем наніс знайомий.

Підозрюваний кілька років тому відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння крадіжки, але був умовно-достроково звільнений і приїхав жити до районного центру, де мешкала дружина. Згодом подружжя, хоч і не офіційно, але розійшлося. Ще через деякий час шляхи колишнього чоловіка та нового співмешканця жінки перетнулися. Знайомство розпочалося із конфлікту, а закінчилося застосуванням ножа.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) КК України. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України, наразі він перебуває в ІТТ. Слідство триває.

Управління МВС України в Кіровоградській області

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top