Середа, 08 травня 2024

^ Реклама ^
Вибори 2012

Олександр Беляй: Готовий служити громаді

Ще розпочинаючи свою правоохоронну та юридичну кар’єру, я працював на благо суспільства. Так виховали мене батьки та моя бабуся, Мати-Героїня Марія Кирилівна Яковенко, що проживає в Успенці. І мій шлях у політику зумовлений саме бажанням змінити щось на краще в державі.
Сьогодні деякі так звані "слуги народу" б’ються за депутатський мандат, щедро осипаючи виборців подарунками за державні чи награбовані кошти, аби в подальшому лобіювати свої бізнес-інтереси, не втратити доступ "до корита". Мільйонів їм мало, давай мільярди!
^ Реклама ^

Я безпартійний і не залежу від ніякої політичної сили. А 20-річний (мені 37 років) професійний досвід від оперуповноваженого по боротьбі з організованою злочинністю до підполковника податкової міліції дає право сказати, що я знаю як боротись з псевдо-піклувальниками за народ, і я вмію це робити.

Наша Україна має бути очищеною від української мафії, яка вже "переплюнула" сицилійську. А починати це очищення потрібно саме з Верховної Ради. І зробити це у нас є шанс саме зараз. Тільки потрібно, щоб Ви, мої земляки, обрали в Парламент таких, як я. Чому ті, хто знищив ЗЧМ, "Олімп", Тверді сплави і "Калькулятор" нагороджуються орденами "За заслуги"? Вони повинні сидіти "на нарах"! І вони будуть сидіти! Та для цього потрібно приймати дуже жорсткі закони. А хто ж їх прийматиме? Той мафіозі, у якого зараз на руках депутатське посвідчення?

Я за ці 2 місяці спілкувався з сотнями виборців і все, що тут сказано — це Ваші слова. Ви можете відрізнити фальшиву благодійність від дійсного служіння народним інтересам. Тож будьте мудрі у своєму виборі. А я буду надійним Вашим представником у Парламенті, бо давав священну Присягу Народу України в 17-річному віці і ніколи її не порушу.

Кандидат у народні депутати України
Олександр Беляй

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top