Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
Авто

Поради водіям щодо керування автомобілем під час дощу

Поради водіям щодо керування автомобілем під час дощуДержавтоінспекція Кіровоградської області звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням не наражати себе на небезпеку, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість, користуйтеся пасками безпеки, утримуйтесь від різкого гальмування, порушень правил обгону.
Будьте особливо обережними на дорозі у перші години після початку дощу — не перевищуйте швидкість, утримуйтесь від різких маневрів і гальмувань.
^ Реклама ^

Якщо дощ настільки сильний, що ви втрачаєте з поля зору авто, що їде попереду, зупиніться і перечекайте зливу. Обов’язково включіть аварійну сигналізацію.

Дощ знижує видимість, тому будьте гранично уважні. В таких же несприятливих умовах перебувають і інші водії, а пішоходи, забувши про обережність, перебігають через дорогу в найнесподіваніших місцях, щоб швидше де-небудь сховатися від дощу.

Шановні водії, рухайтеся лише з увімкненими габаритними вогнями, ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

В процесі керування автотранспортом радимо бути дуже уважними та обережними, з повагою ставитись до всіх учасників дорожнього руху.

УДАІ УМВС України в Кіровоградській області
Фото: autolady.ua

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top