Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Культура

Сергій Дуров поїде на "Червону руту"

Олександр Беляй вітає Сергія Дурова з перемогоюОлександр Беляй вітає Сергія Дурова з перемогоюВідвідуючи с.Велика Скельова кандидат у народні депутати Олександр Беляй познайомився з сільським головою Сергієм Могильним, який вирішував проблему, як допомогти талановитому учителю місцевої школи Сергію Дурову.
Сергій — молодий вчитель історії, але має хобі: пише музику, вірші та гарно співає. Як переможець районного фестивалю "Калиновий спів", був рекомендований для участі у відбірковому турі Всеукраїнського конкурсу популярної музики "Червона рута" в м.Кіровограді.
^ Реклама ^

Така поїздка "недешеве задоволення", а на вчительську зарплатню далеко не наїздишся. Тож потрібні спонсори. І таким спонсором виявився БФ "Милосердя", який підтримує кандидата Беляя. Так що Сергій поїхав-таки, і поїхав вдало. У жанрі "Акустична музика" він виконав під гітару свої 4 пісні і зайняв ІІ місце.

По приїзду Сергій Дуров у себе вдома зустрівся з Олександром Беляєм.

— Вітаю тебе, Сергію, — сказав Олександр Іванович. — А чому ж друге місце?

— Та перше місце чомусь нікому не присуджувалося, — відповів Сергій. — Але і друге, як я зрозумів, дає право прийняти участь у фіналі "Червоної рути".

А потім, на прохання Беляя, взяв свою стареньку гітару — і всю квартиру полився його чудовий голос.

Як відомо, "Червона рута" робить з початківців зірок і 90% популярних вітчизняних виконавців відкриті "Червоною рутою". Серед них Руслана, Ані Лорак, Віктор Павлік. Тож побажаємо і нашому земляку, Сергію Дурову, стати лауреатом цього престижного конкурсу.

До речі, на днях Олександру Беляю стало відомо, що таку ж рекомендацію на відбірковий тур "Червоної рути" отримав і 9-класник Микільської школи Анрі Болквадзе. Але не поїхав, у його батьків (сім’я ж багатодітна) коштів на поїздку не знайшлося…

— Дуже шкода, що хлопець не поїхав, — говорить Олександр Беляй. — Чому ж мені в Микільській сільській раді не сказали? Ми б і Анрі допомогли. А Сергія Дурова від душі вітаю. Це значна подія в його житті, я дуже радий за нашого земляка.

Власкор
Фото автора
На правах політичної реклами

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top