Четвер, 09 травня 2024

^ Реклама ^
Події

Будинок "в повітрі"

Будинок "в повітрі"23 вересня мешканці будинку №31 по вул.Конька запросили до себе кандидата у народні депутати Олександра Беляя щоб виклали йому свої проблеми.
Справа в тім що ця 9-поверхівка належить збанкрутілому комбінату твердих сплавів. Із відомим на всю країну заводом чиновники вирішили просто: працівників звільнили, а підприємство дорізають в металобрухт.
^ Реклама ^

А щодо малосімейки, то виселити мешканців, як це зробили з радіозаводськими гуртожитками по вул. Леніна, 94 та Леніна 94a, що навпроти ринку "Далер", напевне побоялися. Будинок же "завис в повітрі": завод його місту не передає і утримувати не може. Тож мешканці бояться, що їх малосімейку відключать від енергоживлення і тепло не підключать. Бо далі — схема перевірена: люди в холоді і темноті жити не будуть, переїдуть на зиму до родичів. Тоді швиденько зафіксують "факт не проживання", общагу продають і хтось заробляє кілька мільйончиків!

Викладення проблем проходило бурхливо. Та всі виступаючі були одностайні: так далі не можна.

Любов Смірнова, мешканка будинку:
— Будинок аварійний, облуплений, каналізація підвал топить, сморід,нічого не прибирається, сміття не вивозиться. За що квартплату платимо і куди йдуть гроші? Половина квартир здають, квартиранти живуть тимчасово, не прибирають, не платять, п’янки-бійки, туалети влаштували в під’їздах. Кошмар а не життя!
Наталія Бут, мешканка будинку:
— Тут позавчора був представник міської влади. Так він сказав що ми з кожної квартири повинні здати по 460 грн. на нові електролічильники. Чого ради, їх Обленерго міняє за свої гроші! Керівництво заводу нас лякає, якщо не здамо гроші і не погасимо борги, то і тепла на зиму не подадуть. При чому тут я, коли сусіди не платять за квартиру?

Олександр Іванович уважно всіх вислухав і пообіцяв наступного дня вияснити правомірність претензій до мешканців з боку Обленерго та узнати позицію арбітражного керуючого. А поки-що порадив жителям створити власне ОСББ, що дасть змогу контролювати свої ж кошти та заспокоїв присутніх: справа набула такого резонансу, що ніхто їх від електроенергії не відключить, а тепло подадуть вчасно. І вже наступного дня надіслав запити до "Кіровоградобленерго", РайСЕС, СП "Світловодськпобут" та арбітражного керуючого Геннадія Заболотного.

Будинок "в повітрі"

Будинок "в повітрі"

Будинок "в повітрі"

Будинок "в повітрі"

Будинок "в повітрі"

Роман Справедливий
Фото автора
На правах політичної реклами

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top